ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Γιατί παραιτήθηκε ο δημοσιογράφος Γ. Χριστοφορίδης...

...από σύμβουλος του Ν. Παππά

Την παραίτησή του από τη θέση του ειδικού συμβούλου του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης υπέβαλε σήμερα ο δημοσιογράφος Γιώργος Χριστοφορίδης.
Η είδηση της παραίτησής του έγινε γνωστή από τον ίδιο τον Γ. Χριστοφορίδη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, στο facebook, όπου έγραψε:..
«Σε 18 μήνες ακριβώς έχουμε εκλογές! Σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του ειδικού σύμβουλου του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Νίκο Παππά, πάμε γερά».
Ο Γιώργος Χριστοφορίδης τόσο στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 όσο και σε αυτές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Στις ερχόμενες εκλογές προφανώς θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο νόμος ορίζει ότι πάσης φύσεως γραμματείς υπουργείων, σύμβουλοι κλπ υποχρεούνται να παραιτηθούν 18 μήνες πριν την (κανονική) ημερομηνία των εκλογών.