ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Τις εφημερίδες τις έχετε ξεχάσει κύριε Παππά!..

Τα παράπονα Χατζηνικολάου και η υπόσχεση του υπουργού

Μέτρα για την ενίσχυση των εφημερίδων, και γενικότερα των εντύπων, θα ανακοινωθούν σύντομα σύμφωνα με διαβεβαίωση του Νίκου Παππά. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης διατύπωσε την άποψη ότι μπορεί ο γραπτός Τύπος να υστερεί σε αμεσότητα και τα άλλα Μέσα να υπερτερούν από πλευράς ταχύτητας, όμως «η ρίζα της είδησης παραμένει το ρεπορτάζ, ο Τύπος ο έντυπος».
Μιλώντας για τις κινήσεις στήριξης των εφημερίδων και, γενικότερα, των εντύπων, είπε:.. «Για τον έντυπο Τύπο τις επόμενες ημέρες, μαζί με το υπουργείο Οικονομικών, θα ανακοινώσουμε κάποια μέτρα. Είμαι σε διαρκή επαφή με τον κ. Τσακαλώτο. Οι επιτελείς μας επεξεργάζονται ένα σχέδιο το οποίο θα είμαστε σε θέση τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσουμε. Θέλω να επαναλάβω ότι ο έντυπος Τύπος θα στηριχτεί, όπως θα στηριχτούν όλα τα Μέσα. Μία φορά παραπάνω για τους λόγους που εξέθεσα (σημ.: θα στηριχτεί) το έντυπο. Το έντυπο είναι η καρδιά, η βάση της ενημέρωσης». Τα παραπάνω δήλωσε σε συνέντευξή του στον Real fm, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελατόλα. Ο Ν. Χατζηνικολάου μάλιστα, του παραπονέθηκε ότι εμάς, τις εφημερίδες «μας έχετε ξεχάσει».
- διαβάστε περισσότερα στο harddog-sport.blogspot (ΕΔΩ)