ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Βαρδής και κυρ Γιώργος δεν θα άφηναν να κλείσει το κανάλι

Τι γράφει ο  Μιχάλης Ιγνατίου - «Να δω “τι ψυχή θα παραδώσουν”οι μέτοχοι…»

 Εντάξει… Τα κατάφεραν οι μέτοχοι του MEGA, παλιοί και νέοι, να το κλείσουν το Μεγάλο Κανάλι, αν και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχουν επιλογές για να υπάρξει συνέχεια. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και η εταιρεία Elenovo, στην οποία «πούλησε» ο κ. Ιβάν Σαββίδης τις μετοχές του, να επιτρέψουν στο δοτό.. διοικητικό συμβούλιο της μητρικής εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ να υποβάλουν έφεση εναντίον της απόφασης του ΕΣΡ να κλείσει το κανάλι μετά την άρνηση των μετόχων να καταθέσουν αίτηση για άδεια.
Θα δώσουν εντολή στον κ. Μήτραινα και τους υπόλοιπους «μάγκες» του Δ.Σ. για να κατατεθεί έφεση; Δεν το γνωρίζω. Αλλά βλέποντας τη συμπεριφορά των μετόχων όλο το προηγούμενο διάστημα, τείνω να αποδεχθώ τις πληροφορίες που διακινούνται ότι θα κλείσουν το διακόπτη, κηρύσσοντας στάση πληρωμών. Θα το γνωρίζουμε το πρωί. Ελπίζω να μην το κάνουν. Διότι θα δείξουν σε όλο τον κόσμο, πως ο στόχος των ιδιοκτητών ήταν να το κλείσουν.
Τολμώ να γράψω ότι αν βρίσκονταν στο τιμόνι των επιχειρήσεων των μετόχων, ο κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο κ. Γιώργος Μπόμπολας, η τύχη του MEGA θα ήταν διαφορετική. Οι απόγονοι δεν το αγάπησαν το κανάλι, που έφερε πολλά κέρδη για τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Αυτή είναι η αλήθεια.
- ολόκληρο το κείμενο του Μ. Ιγνατίου στο hellasjournal