ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ο Νίκος Σβέρκος νέος διευθυντής Στο Κόκκινο

Βρέθηκε τελικά διευθυντής για τον πολύπαθο ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο. Με απόφαση  του ΔΣ της Left media A.E. καθήκοντα διευθυντή αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Νίκος Σβέρκος.
«Η νέα διεύθυνση θα προχωρήσει στην αναδιαμόρφωση και την ανάπτυξη του ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο. Η διοίκηση της Left media A.E. και το προσωπικό του σταθμού τον καλωσορίζουν και του εύχονται κάθε επιτυχία στο έργο του» αναφέρει η Left media.
Ο Νίκος Σβέρκος μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Εφημερίδα των Συντακτών, της οποίας υπήρξε.. ιδρυτικό μέλος. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Εργάζεται στον Ρ/Σ «105,5 Στο Κόκκινο» από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, από τον Φεβρουάριο του 2006.
Έχει αρθρογραφήσει σε εφημερίδες του εξωτερικού (L' Humanite, Le Monde, La Vanguardia κ.ά.) και έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συζητήσεις για την κρίση, την ελληνική και ευρωπαϊκή πολιτική σε ξένα μέσα ενημέρωσης (BBC, Euronews, ARD κ.ά.).
Με κάθε καλή ευκαιρία, γράφει για μουσική και βιβλία σε εγχώρια έντυπα (Sonik, Avopolis, Ένθετο «Κόκκινη Καρφίτσα» της «Αυγής»).