ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Τέλος και ο Αλέξανδρος Κλώσσας από το ραδιόφωνο του Μάρη

Αποχώρησε από το Ραδιόφωνο 24/7 και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κλώσσας που έκανε εκπομπή το πρωί μαζί με τον επίσης αποχωρήσαντα διευθυντή Κώστα Αρβανίτη (δείτε ΕΔΩ).
Ο δημοσιογράφος γνωστοποίησε μέσω των κοινωνικών δικτύων το τέλος της συνεργασίας του με τον ραδιοσταθμό της 24Media του Δημήτρη Μάρη.
Συγκεκριμένα ο Αλ. Κλώσσας έγραψε στο facebook:
"Περήφανος που μετείχα στο όνειρο του Κωστα Αρβανίτη και της Μαργαρίτας Μυτιληναίου. Το χειροποίητο Ραδιοφωνάκι τους φτιάχτηκε με πολύ μεράκι και πλαισιώθηκε από μια ετερόκλητη..
αλλά πολύ ωραία παρέα. Όλοι ξεχωριστοί! Η διαδρομή μου στο Ραδιόφωνο 24/7 από χθες τελείωσε. Τελείωσε λίγο απότομα, αλλά έτσι είναι αυτά! Θα μου λείψουν οι άνθρωποι του. Θα μου λείψει και η ραδιοφωνική περιπέτεια! Λέω σε όλους: «Εις το επανιδείν...!»"

ΥΓ 1 Οι περικοπές και απολύσεις στο Ραδιόφωνο 24/7 συνεχίζονται με την ιδιοκτησία του ομίλου, μετά την παραίτηση Αρβανίτη, να έχει αναθέσει την διευθυνση στο διοικητικό στέλεχος της 24Media Βασίλη Παπαχριστοδούλου. Ο τελευταίος καλείται τώρα να αναδιοργανώσει το ραδιόφωνο του ομίλου Μάρη εν μέσω πολλών αντιδράσεων και όχι στο καλύτερο κλίμα.

YΓ 2 Στη φωτογραφία επάνω ο Αλέξανδρος Κλώσσας (αριστερά) πριν από δύο εβδομάδες στο στούντιο του ραδιοσταθμού 24/7 με τους Γ. Μελιγγώνη, Στ. Τζανάκη και Κ. Αρβανίτη.

YΓ 3 Ο Κλώσσας απολύθηκε γιατί, λέει, έκανε το «ατόπημα» να αποχαιρετήσει από τον αέρα της εκπομπής του τον Κώστα Αρβανίτη και τους έξι συναδέλφους του (δημοσιογράφους και μουσικούς παραγωγούς) που απολύθηκαν από τον ραδιοφωνικό σταθμό στα πλαίσια περικοπών.