ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Διαμαρτυρίες Χατζηνικολάου στη διεύθυνση του ΑΝΤ1

Mετακινήθηκε (αθόρυβα) κατά ένα τέταρτο το δελτίο ειδήσεων

Ούτε ενα, ούτε δυο… αλλά δεκαπέντε ολόκληρα λεπτά νωρίτερα από το κανονικό ξεκίνησε εχθές το βράδυ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου! Συγκεκριμένα η έναρξη του δελτίου έγινε στις 19.45 ακριβώς, αντί για τις 19.55 που ξεκινάει συνήθως!
Χωρίς καμια προηγούμενη διαρροή ή επίσημη ανακοίνωση το δελτίο του ΑΝΤ1 αθόρυβα,..
μετακινείται κατά ένα τέταρτο νωρίτερα, όχι για να στηριχθεί κάποιο πρόγραμμα, όπως συνέβη με τη μετακίνηση των ειδήσεων του ΣΚΑΙ (για το Survivor), αλλά γιατί με αυτόν τον τρόπο ευελπιστούν στο Μαρούσι να περιορίσουν τις απώλειες στην τηλεθέαση. Κάτι τέτοιο όμως μένει να αποδειχθεί στην πράξη, διότι το πρόβλημα του δελτίου, δεν ήταν τόσο η έναρξη και η λήξη του όσο η απουσία ταυτότητας… Και επιπλέον ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν συμβατό με το προφίλ του Νίκου Χατζηνικολάου.
Στο βαθμό λοιπόν που η χθεσινή πρωτοβουλία πάρει μόνιμα χαρακτηριστικά και μετακινηθεί το δελτίο κατά ένα τέταρτο νωρίτερα, εικάζεται ότι η διεύθυνση των ειδήσεων και ο παρουσιαστής αποδίδουν την απώλεια της πρώτης θέσης το Φεβρουάριο, αλλά και το άνοιγμα της ψαλίδας με τον ΣΚΑΙ το πρώτο 15νθημερο του Μαρτίου στο γεγονός ότι το δελτίο του Φαλήρου ξεκινάει νωρίτερα.
Προφανώς το περιστατικό που συνέβη την περασμένη Δευτέρα στο πλατό των ειδήσεων – ίσως, στάθηκε αφορμή για τη χθεσινή αποφαση.
Λέγεται λοιπόν ότι το βράδυ εκείνης της ημέρας ο παρουσιαστής διαμαρτυρήθηκε έντονα στη διεύθυνση ειδήσεων του καναλιού όταν ετοιμαζόταν να βγει στον «αέρα» και διαπίστωσε ότι είχε ξεκινήσει μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα το δελτίο του STAR. Το γεγονός φαίνεται ότι επηρέασε και βοήθησε να πειστεί η διοίκηση του σταθμού να μετακινήσει τελικά την έναρξη του δελτίου κατά ένα ολόκληρο τέταρτο θεωρώντας ότι οι απώλειες που έχει προς τον ΣΚΑΙ οφείλονται στην ώρα έναρξης και όχι στα υπόλοιπα στοιχεία όπως ειναι η φυσιογνωμία, η δομή, η θεματολογία και βέβαια η συμβατότητα του παρουσιαστή.
- από το enimerosi24