ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Mercedes SLS63 AMG καινούρια με 39.250 ευρώ; Μόνο στην Ελλάδα!

Μετά την αποκάλυψη του movenews.gr σχετικά με τις εργοστασιακές αξίες της Mercedes-Benz S-Class σειρά έχουν άλλα κορυφαία μοντέλα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας τα οποία έρχονταν με εργοστασιακές αξίες που είχαν άλλα, πολύ χαμηλότερης αξίας, αυτοκίνητα.
Με αυτό τον τρόπο η Mercedes-Benz Hellas αλλά και το γερμανικό εργοστάσιο κατάφερναν να γλιτώσουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την καταβολή φόρων χωρίς ωστόσο οι αγοραστές των συγκεκριμένων αυτοκινήτων.. να έχουν κανένα απολύτως όφελος αφού οι τιμές λιανικής ήταν κοινές σχεδόν για όλα τα κράτη-μέλη.
Αντίθετα τα περιθώρια κέρδους τόσο της ελληνικής θυγατρικής όσο και του εργοστασίου εκτοξεύονταν εις βάρος βέβαια άλλων κατασκευαστών και ελληνικών εισαγωγικών εταιρειών που πλήρωναν κανονικά τους φόρους στο τελωνείο αλλά και στην εφορία μειώνοντας στο ελάχιστο τα περιθώρια κέρδους τους ώστε να μπορούν να ανταγωνιστούν στο ελάχιστο τις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες.
Το movenews.gr αποκαλύπτει το δεύτερο μέρος της έρευνας που αφορά στις Εργoστασιακές Αξίες των αυτοκινήτων Mercedes-Benz το οποίο αφορά στα μοντέλα CL-Class, SL-Class και το κορυφαίο SLS-Class AMG.
- διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ του Γιώργου Κ. Ανδρή (andris@movenews.gr) στο movenews (ΕΔΩ)