ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Όταν οι ίδιοι οι ακροατές του διαψεύδουν τον ΣΚΑΪ στον αέρα

Αν δεν το ξέρετε, ακόμα και για την κίνηση της επιστροφής από το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας φταίει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και οι υπουργοί του. Αν βάζατε ΣΚΑΪ 100.3 θα το ακούγατε πάντως από τους δημοσιογράφους του και θα το ξέρατε.
Διότι, για το μποτιλιάρισμα στις εθνικές οδούς σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ 100.3 έφταιγε ο Σπίρτζης που δεν απαγόρευσε στις νταλίκες να κυκλοφορούν στις ώρες της μεγάλης επιστροφής και ο Τόσκας που..
δεν έχει βάλει τους τροχονόμους να γράφουν όσους οδηγούς χρησιμοποιούσαν τη ΛΕΑ (Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης). Το έλεγαν μέχρι και στις ειδήσεις του σταθμού, όχι μόνο στη ροή της εκπομπής.
Ελα όμως που οι ακροατές-οδηγοί που ήταν στην εθνική οδό και έβγαιναν ζωντανά στο τηλέφωνο είχαν διαφορετική άποψη. «Από την Πάτρα ερχόμαστε και δεν υπάρχουν νταλίκες» λέει κάποιος. «Πολύ χαρήκαμε που είδαμε κάποιους τροχονόμους να γράφουν οδηγούς που παραβίαζαν τη ΛΕΑ», ακολουθεί κάποιος άλλος. «Εμείς δεν έχουμε δει ούτε μισή νταλίκα πάντως» σημειώνει καπάκι μία άλλη ακροάτρια που ερχόταν από τον βορρά.
Λάθος του ΣΚΑΪ 100.3 που έβγαλε μποτιλιαρισμένους ακροατές στον αέρα. Μποτιλιαρισμένους συντάκτες δεν είχε αλήθεια για να γίνει σωστά η δουλειά;
Όταν η πραγματικότητα διαψεύδει το ρεπορτάζ φταίει η πραγματικότητα και φυσικά (ποιος άλλος;), ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δημήτρης Κανελλόπουλος (ΕφΣυν)