ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Σκληρή κριτική Λακόπουλου στον Καρακούση

Ο ΔΟΛ έπεσε από μέσα, 
έγινε Δ.Ο.Μαρινάκη και οι εφημερίδες του στηρίζουν τη ΝΔ

Πολύ σκληρή κριτική ασκεί το πρώην στέλεχος του ΔΟΛ Γιώργος Λακόπουλος στον Αντώνη Καρακούση με αφορμή τα όσα ειπε ο διευθυντής του ΒΗΜΑΤΟΣ στην πρόσφατη διημερίδα της ΕΣΗΕΑ για τον Ψυχάρη και το Συγκρότημα Λαμπράκη (δείτε ΕΔΩ).
Ο Γ. Λακόπουλος αναφέρει ότι είναι μύθος οτι «ο ΔΟΛ σώθηκε». Ο ΔΟΛ, ως αυτό που ήταν, δεν σώθηκε. Επεσε από μέσα,.. καταργήθηκε και τη θέση του πήρε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη, που εκμεταλλεύεται σήμερα τους τίτλους των εφημερίδων» γράφει αναφέροντας πως Αντώνης (ο Καρακούσης), ήδη αναγνωρισμένος δημοσιογράφος δεν ήταν εκεί όταν Καραπαναγιώτης και Ψυχάρης έκαναν μεγάλες και πρώτες τις εφημερίδες ΝΕΑ και ΒΗΜΑ.
«Ο Αντώνης ήλθε αργότερα ως αρθρογράφος. Δεν συνδιαμόρφωσε κάποιους από τους ιδιαίτερους κώδικες που θεμελιώθηκαν εκείνη την περίοδο -και ίσως δεν τους ασπάσθηκε ποτέ. Γι’ αυτό ίσως είναι δύσκολο να δεχθεί ότι η πτώση του ΔΟΛ ήταν πρώτα δημοσιογραφική και μετά οικονομική» γράφει ο Γ. Λακόπουλος στο anoixtoparathyro και αναφερόμενος στο εργασιακό περιβάλλον σε ΒΗΜΑ και ΝΕΑ, επισημαίνει: «Είναι θετικό ότι σώθηκαν πράγματι θέσεις εργασίας. Αλλά σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον στο οποίο οι δημοσιογράφοι υπογράφουν συμβάσεις ως «μισθωτοί» και είναι τυλιγμένοι σε μια κόλλα χαρτί- λόγω ανάγκης…» 

«Παλιότεροι διευθυντές θα είχαν παραιτηθεί γι’ αυτό» γράφει χαρακτηριστικά ο Λακόπουλος υπονοώντας τον Αντώνη Καρακούση...