ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Νέες απολύσεις στη Νέα Σελίδα - Αποχώρησε κι ο Κοτρώτσος

Nέες «εκκαθαρίσεις» στελεχών στην κυριακάτικη εφημερίδα «Νέα Σελίδα». Μετά τις απολυσεις  12 εργαζομένων που έγιναν ερήμην της διευθυντικής ομάδας (δείτε ΕΔΩ) και τις αποχωρήσεις των δύο διευθυντών, του Παναγιώτη Παναγιώτου και του Χρήστου Μαχαίρα (δειτε ΕΔΩ), η κρίση στην εφημερίδα του Ηλία Λιβάνη συνεχίζεται.
Σήμερα ο εκδότης της «Νέας Σελίδας» ανακοίνωσε στον διευθυντή σύνταξης και αρθρογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο, ότι διακόπτεται η συνεργασία τους.  Είχαν προηγηθεί..
 οι απολύσεις της Νικόλ Λειβαδάρη (αρχισυντάκτρια Πολιτικού), της Χαράς Βλάχου (αρχισυντάκτρια Ύλης) και της πολιτικής συντάκτριας Αγγελικής Σπανού.
Τις τελευταίες ημέρες, όπως γραφει το enimerosi24, ο Ηλίας Λιβάνης έχει προσεγγίσει δημοσιογράφους από άλλα ΜΜΕ. Λέγεται ότι έκανε πρόταση στην πολιτική συντάκτρια Στέλλα Γκαντώνα, η οποία αρνήθηκε, και την παρουσιάστρια της εκπομπής «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ Κατερίνα Ακριβοπούλου.

YΓ. Οι περισσότεροι απο αυτούς που έχουν απολυθεί από τη Νέα Σελίδα, έχουν και δεύτερη δουλειά, αυτή ήταν αλλωστε και η αιτιολογία του εκδότη.