ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Βερύκιος: Ας μας πει ο Τσολιάς πόσα έβαζε στην τσέπη του!..

Εναντίον του Alpha και του αντιπροέδρου του καναλιού Δήμου Βερύκιου καταφέρθηκε ο Τσολιάς  της Ελληνοφρένειας, Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, μιλώντας στην εκπομπή “30+3” του διαδικτυακού καναλιού της Θεσσαλονίκης Myportal.gr, σχετικά με το κόψιμο της επιτυχημένης τηλεοπτικής σατυρικής εκπομπής. «Από το ΣΚΑΪ φύγαμε μόνοι μας, τώρα μας κόψανε, τελείως, μας λογοκρίνανε. Κάθε βλακεία δεν θα μείνει αναπάντητη. 35 άτομα έμειναν άνεργα μετά το κόψιμο του Alpha. Ο Βερύκιος είναι ο κράχτης έξω στα κανάλια. Κάνει 3% όταν βγαίνει ή όταν κάνει εμφάνιση και λέει τις χαζομάρες που λέει », ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αποστόλης.
Ο Δήμος Βερύκιος απάντησε στον Τσολιά της Ελληνοφρένειας, λέγοντας πως η... φουστανέλα του κόστιζε ακριβά στον ALPHA.
«Ο Αποστολής ας αφήσει τα… σάπια» έγραψε ο αντιπρόεδρος του καναλιού στα social media και έριξε την μπηχτή του: «Η φουστανέλα του τσολιά κόστιζε ακριβά στον ALPHA. Τα έξοδα της Ελληνοφρένειας ήταν περισσότερα από τα έσοδα! Ας πει ο ίδιος πόσα έβαζε στην τσέπη από το κάθε επεισόδιο! Για να μάθουν και οι σύντροφοι το ύψος του κόκκινου μεροκάματου».