ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Δηλαδή εσείς από πού πληρώνεστε κύριε Αμβρόσιε;

Η θεάρεστη αλαζονεία του Μητροπολίτη...

Δεν είναι μόνο οι ακραίες, ρατσιστικές και σκοταδιστικές απόψεις του κ. Αμβρόσιου που προκαλούν, είναι και το αλαζονικό του ύφος (αυτό των χιλίων... μητροπολιτών) με το δάχτυλο μονίμως σηκωμένο προς πάσα κατεύθυνση.
Ο... Σεβασμιώτατος, λοιπόν, αυτή τη φορά αποφάσισε να επιτεθεί στην ΕΡΤ και στους συντελεστές της εκπομπής «Πρώτη Γραμμή»..
της ΕΡΤ επειδή τόλμησαν να κάνουν τη δουλειά τους συνομιλώντας με τον Μητροπολίτη Κυθήρων για τη μήνυση που έχει καταθέσει κατά των συντελεστών της παράστασης «Jesus Christ Superstar».
Έφθασε μάλιστα στο σημείο να εγκαλέσει τους δημοσιογράφους λέγοντάς τους ότι τους πληρώνει ο λαός.
Δηλαδή για να καταλάβουμε κ. Μητροπολίτη;
Εσάς ποιος σας πληρώνει; Μήπως ο ελληνικός λαός;
Εκτός κι αν ο περίφημος διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους έχει συντελεστεί εν αγνοία μας, οπότε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων μπορεί να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του μέσω του ιδιωτικού τομέα. Ξέρετε με εξαντλητικά ωράρια, χαμηλούς μισθούς, μαύρη εργασία, ανύπαρκτη ασφάλιση και μηδενικά εργατικά δικαιώματα.

ΥΓ: Οι κληρικοί, άλλωστε, είναι η μοναδική κατηγορία δημοσίων υπαλλήλων την οποία οι εκάστοτε πρόθυμοι δημοσιογράφοι δεν φρόντισαν να σκυλεύσουν και να συκοφαντήσουν, όπως έκαναν με όλους τους υπόλοιπους τα χρόνια της μνημονιακής επέλασης.
 Χ.Κ. (ΕφΣυν)

** Στη φωτογραφία ο Αμβρόσιος ποζάρει καμαρώνοντας, με τους υπόδικους χρυσαυγίτες Λαγό και Παναγιώταρο στη συγκέντρωση του Αιγίου για το Μακεδονικό στις 21 Ιανουαρίου. Τότε ενώπιον μερικών δεκάδων συγκεντρωμένων είχε πει μεταξύ άλλων:
«Κάποιοι αποτόλμησαν να με χαρακτηρίσουν “Αμβρόσιος ο ναζιστής”, “Αμβρόσιος ο χουντικός”, “Αμβρόσιος ο εθνικιστής”, “Αμβρόσιος ο Χρυσαυγίτης” [...] Προς όλους αυτούς, από τη θέση αυτή απαντώ, προτιμώ οποιοδήποτε από όλα τα παραπάνω επίθετα αφού όλα έχουν σχέση με την έννοια της πατρίδος. Δηλαδή, προτιμώ να με αποκαλείτε φασίστα, όχι όμως.. κατσαπλιά, όχι συμμορίτη, όχι άθεο και αριστερό. Ούτε αντάρτη και προδότη. Φασίστα ναι, κατσαπλιά ποτέ».