ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Τα βρόντηξε ο Κώστας Αρβανίτης - Αρχισαν οι απολύσεις

Ποιοι αποχωρούν από το Ραδιόφωνο 24/7

Ο,τι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με πόνο...
Τέλος λοιπόν ο Κώστας Αρβανίτης από τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού και των λοιπών Μέσων της 24Media του Δημήτρη Μάρη.
Με ένα λιτό σημείωμα στο facebook ο Κ. Αρβανίτης επιβεβαίωσε την φημολογούμενη αποχώρησή του (ήταν κοινό μυστικό) από τον ομιλο Μάρη.
Το κλίμα στο Ραδιόφωνο 24/7 είναι πολύ βαρύ μετά τις απολύσεις που έγιναν σήμερα, ενώ αύριο αναμένονται και άλλες. Σήμερα ανακοινώθηκαν οι απολύσεις των..
παραγωγών: Γιάννη Τζανετάκου, Σπύρου Σεραφείμ, Ιλάν Σολομώντος και Παναγιώτη Καλατζόπουλου.
Ο μέχρι πρότινος διευθυντής Κ. Αρβανίτης, που έκανε και πρωινή εκπομπή κάθε μέρα στο Ραδιόφωνο 24/7, ήταν γνωστό εδώ και ημέρες ότι διαφωνεί με τις περικοπές και τις απολύσεις στις οποίες προχωρά η ιδιοκτησία του ομίλου. Ηδη έχει αντικατασταθεί από το διοικητικό στέλεχος της 24Media Βασίλη Παπαχριστοδούλου.
Στο σημείωμά του στο fb o Κ. Αρβανίτης αναφέρει:
Το ταξιδι στην 24 media τελειωσε την Τριτη. Ευχαριστω ολους τους συναδέλφους της 24 media.
Ευχαριστώ τα παιδια του sport24 radio για την υπέροχη συνεργασία .
Ευχαριστώ τους εξαίρετους επαγγελματίες και συναδέλφους του Ραδιοφώνου 24/7 για την αγαπη και την συμπαρασταση καθως και για το ονειρο που τόσο πιστεψαμε αλλα δυστυχως τοσο λιγο κράτησε.
Μια μάχη ήταν...



Η Γιώτα Μιχαλοπούλου που είχε οργανώσει το μεσημεριανό μαγκαζίνο του 24/7 έγραψε στο fb:
 ένα μικρό γεια.
η ζωή μας όπως το βλέπω είναι οι άνθρωποι και τα ταξίδια μας, ή οι άνθρωποι που μας ταξιδεύουν. έστω η ζωή μου. και χαίρομαι διότι το ισοζύγιο -μέχρι τώρα- είναι ωραίοι άνθρωποι και ενδιαφέροντα ταξίδια, σε ακόμα πιο ενδιαφέροντες καιρούς. καιρούς που το πρόσημο της καθημερινότητας των περισσότερων από εμάς είναι αρνητικό. αλλά δεν κρατάω το αρνητικό. κρατάω και κρατιέμαι από το (έστω ένα) θετικό. και έτσι όπως τα φέρνει ο χρόνος πάντα, μετά από καιρό κάτι θετικό έρχεται. και κρατάνε τα ταξίδια μας και κρατάμε τους ανθρώ
πους και τους ξανασυναντούμε.
p.s. a bientot