ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Δυο νέα φιλόδοξα σάιτ

Δύο νέα αθλητικά σάιτ, φιλόδοξα καθώς οργανώνονται από αντίστοιχες εφημερίδες, βρίσκονται στα σκαριά. Το ένα προέρχεται από το Φως των Σπορ, που μετά την απώλεια του Θεόδωρου Νικολαΐδη δραστηριοποιείται για την τόνωση της παρουσίας του με ένθετα, αλλά και πολυσέλιδα αφιερώματα με υλικό από το πλούσιο αρχείο του (το πλουσιότερο στον αθλητικό Τύπο, αφού το αντίστοιχο της.. Αθλητικής Ηχούς είναι εκτός «κυκλοφορίας», όπως και ο τίτλος της εφημερίδας).
Επικεφαλής της διαδικτυακής προσπάθειας του Φωτός θα είναι ο Στέφανος Λεμονίδης. Το Φως, παράλληλα, έχει προχωρήσει σε δραστική περικοπή εξόδων (τα τελευταία χρόνια είχε ίσως το ακριβότερο εξοδολόγιο στον αθλητικό Τύπο) με απολύσεις, μειώσεις μισθών και, ακόμα, με εθελούσιες εξόδους.
Το άλλο αθλητικό σάιτ έρχεται από τη νέα Sportime που, όπως αποδεικνύει με την πορεία της, ήρθε για να μείνει αντέχοντας τον έντονο ανταγωνισμό στον χώρο των αθλητικών εκδόσεων.
- περισσότερα στο harddog-sport