ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Νέα διευθυντική αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ

 Με βοηθό τον Γ. Λιανό ο (κουρασμένος) Σ. Τανιμανίδης στο Survivor

Eπειτα από 12 χρόνια αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου ο Νίκος Μήλλας, επικεφαλής της Τεχνικής Διεύθυνσης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Η Διοίκηση του ΣΚΑΪ τον ευχαριστεί για τη μακρόχρονη συνεργασία από το 2006 μέχρι σήμερα και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα επαγγελματικά του σχέδια.
****
Αλλαγές στο reality του ΣΚΑΪ, το Survivor. Ο (κουρασμένος) Σάκης Τανιμανίδης αποκτά βοηθό..
παρουσιαστή, τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος θα αναλάβει την παρουσίαση κάποιων από τα παιχνίδια στο Survivor. Ο Τανιμανίδης και ο Λιανός συνεργάτες στο «Ταλέντο» του ΣΚΑΪ θα συνεχίσουν την συνεργασία τους και στον Άγιο Δομίνικο.
****
Η «Φωνή της Ελλάδας» – το Ραδιόφωνο της ΕΡΤ για τους Έλληνες σ’ όλο τον κόσμο – τροποποιεί το πρόγραμμά της, σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου με ειδικές εκπομπές και αφιερώματα.
*****
Από σήμερα οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στην Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας, σε πραγματικό χρόνο, αλλά και on demand μέσα από τη νέα εφαρμογή της υβριδικής πλατφόρμας ΕΡΤ Hybrid και τα κανάλια ERTPlay1 και ERTPlay2.
****
Το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ χαιρετίζει την απόφαση – σταθμό του Εφετείου της Αθήνας, η οποία δικαιώνει τους απολυμένους της εφημερίδας «Κόσμος του Επενδυτή» (δείτε ΕΔΩ). Η ΕΣΠΗΤ επισημαίνει ότι πρόκειται για σημαντική δικαστική νίκη που φέρνει τους εργαζόμενους πιο κοντά στην προοπτική της πληρωμής ενώ διαδέχεται και τις αυστηρές ποινικές κυρώσεις σε βάρος των νομίμων εκπροσώπων των εταιρειών από τα Ποινικά Δικαστήρια.