ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Νέοι διευθυντές στον μιντιακό όμιλο του Δ. Μάρη

Αναδιατάξεις σε ΕΘΝΟΣ και ραδιόφωνο 24/7

Αλλαγές στη διοικητική πυραμίδα αλλά και στη λειτουργία του ομίλου 24Media του Δημήτρη Μάρη σχεδιάζονται για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες τη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης για όλο τον όμιλο της 24Media αναλαμβάνει.. ο Μάνος Χωριανόπουλος, από τους πιο στενούς συνεργάτες του Δημήτρη Μάρη στοενημερωτικό κομμάτι και διευθυντής της εφημερίδας «Εθνος». Κι εκεί αναμένονται αναδιατάξεις καθώς Δημήτρης Μάρης και Ιβαν Σαββίδης βρίσκονται σε συζητήσεις για την επόμενη μέρα χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή, όπως λέγεται, να έχουν καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις.
Την ίδια ώρα δρομολογούνται αλλαγές στο ραδιοσταθμό 24/7 καθώς φαίνεται ότι θα επιχειρηθεί επανατοποθέτησή του στα χνάρια του μοντέλου του SPORT 24 Radio 103,3. Στον ραδιοσταθμό παράλληλα θα δοθεί έμφαση τόσο στο πολιτικό περιεχόμενο όσο και στο ρεπορτάζ  στους προαναφερόμενους τομείς με επίκεντρο στον ενημερωτικό του χαρακτήρα
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τη διεύθυνση του ραδιοσταθμού 24/7 αναλαμβάνει προσωρινά ο Βασίλης Παπαχριστοδούλου (διοικητικό στέλεχος εμπιστοσύνης που συμμετείχε από θέση επικεφαλής και στο στήσιμο του SPORT 24 Radio 103,3 και στο αντίστοιχο του Ραδιόφωνο 24/7). Κι αυτό συμβαίνει καθώς ο Κώστας Αρβανίτης αντιμετωπίζει ένα μικρό θέμα υγείας και βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.
Σωτήρης Mανιάτης (efsyn)