ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Πολάκης σε Γεωργιάδη: Η Νέμεσις ήρθε!

- Π. Καμμένος: «Αντιλαλούν οι φυλακές»
- Με μηνύσεις απειλεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Καταπάτηση του Συντάγματος έγινε τόσο από τον αν. υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, όσο και από την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη σε περίπτωση που ενημέρωσε τον υπουργό για την δικογραφία της υπόθεσης Novartis. Αυτό ισχυρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Γιάννη Πρετεντέρη και στο..
ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6 επισημαίνοντας πως για το λόγο αυτό, αύριο, θα καταθέσει μήνυση εναντίον τους (τα ίδια είχε πει και στον ΑΝΤ1 το πρωί). «Είπε μετά από "μερική άτυπη ενημέρωση" ο κύριος Παπαγγελόπουλος και αν του έχει αποκαλύψει η κυρία Τουλουπάκη έστω και μία σελίδα από την δικογραφία, θα απολογηθούν στην Δικαιοσύνη», τόνισε και εξήγησε: «Πώς το ξέρουν ότι είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο, ή από την κυρία Τουλουπάκη ή από τους προστατευόμενους μάρτυρες, τους οποίους προφανώς έχουν στήσει οι ίδιοι».
Στον αντιπρόεδρο της ΝΔ απάντησε μέσω των social media ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, που έγραψε συγκεκριμένα στο fb:
«Το Σύνταγμα καταπατάει αυτός που κλέβει δημόσιο χρήμα, κάνοντας χαριστικές ρυθμίσεις υπέρ εταιρειών με τις υπουργικές τους αποφάσεις και ΌΧΙ αυτός που αποκαλύπτει λαμογιές!!!!! Το'πιασες το νόημα αντιπρόεδρε των ακροδεξιών γκρουπουσκουλων που βρίσκεσαι σε παραλήρημα από χθες; ΥΓ: Κάνε όσες μηνύσεις θες σε όποιον μιλάει ελληνικά... Η νέμεσις ήρθε!!!».
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υπουργός Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμενος που χθες βράδυ μετά και τις αποκαλύψεις για τη Novartis, ανάρτησε ένα τραγούδι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ο υπουργός Άμυνας «ανέβασε» ένα link από το youtube με το «Αντιλαλούν οι φυλακές» σε εκτέλεση του Γιώργου Μαργαρίτη.