ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Γιατί ο Σαμαράς μήνυσε (και) τον Βαξεβάνη

Μήνυση κατά του δημοσιογράφου και εκδότης της εφημερίδας Documento Κώστα Βαξεβάνη υπέβαλε το μεσημέρι της Κυριακής, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση.
Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζουν πως «η χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του..
κ. Σαμαρά αποτελεί ντοκουμέντο αθλιότητας», προσθέτοντας πως «η διατεταγμένη αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και καιρό αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο».
To koytipandoras (του Κ. Βαξεβάνη) σχετικά με τη μήνυση Σαμαρά γράφει:
«Είναι πλέον προφανές ότι τα πολιτικά πρόσωπα που εμφανίζονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Νοβαρτις δεν ανέχονται την κριτική. Ούτε ακόμη κι όταν αυτή γίνεται εν είδει χιούμορ και μάλιστα από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Νοβάρτις, θα πρέπει να απαντήσουν επί της ουσίας και όχι με μηνύσεις απέναντι σε όποιον αποκαλύπτει τα κακώς κείμενα, ασκεί κριτική ή προσπαθεί να διερευνήσει ένα από τα μεγαλύτερα κατά πως φαινεται σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης».
O Bαξεβάνης έγραψε στο twitter: