ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

A. Γεωργιάδης: Διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι ο Τσίπρας!

Προσωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με βαριές κατηγορίες εξαπέλυσε ο αντιπροέδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης, με αφορμή την υπόθεση Νοvartis και την παραπομπή του στην Προανακριτική της Βουλής. Μάλιστα ο Γεωργιάδης, που φαίνεται πως έχει ξεφύγει εντελώς, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha είπε ότι ο Τσίπρας είναι «διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι», πρoσθέτoντας «λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας;»..
Βέβαια όταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές (που φυσικά αντέδρασαν) τι εννοεί, τα γύρισε και παρέπεμψε στα όσα θα πει στην Επιτροπή...
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή Αlpha Ρεπορτάζ, ο Αδωνης είπε μεταξύ άλλων: «O Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει» και πως «δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε».
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε πολύ υψηλούς τόνους εκστόμισε πρωτάκουστες απειλές   λέγοντας «θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους», είπε χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό «άθλιο» και «αχρείο» και λέγοντας πως «αυτός το έστησε».