ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Μαξίμου: «O Μητσοτάκης ας ζητήσει από τον υπόδικο κουμπάρο του να αγοράσει κι άλλες εφημερίδες»

«Είναι λογικό ο κ. Μητσοτάκης που γεννήθηκε μέσα στη διαπλοκή και το όνομά του έχει συνδεθεί με τα μισά πολιτικά σκάνδαλα της μεταπολίτευσης να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Το ομολογεί άλλωστε στην ανακοίνωσή της η ΝΔ παραδεχόμενη ότι "παλιά διαπλοκή" υπήρχε. Πότε άραγε; Με ποιες κυβερνήσεις; Προφανώς σε αυτές που ο κ. Μητσοτάκης ήταν υπουργός».
Τα παραπάνω αναφέρονται σε κείμενο του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού προς απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ, με την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση σχολίαζε το σημερινό.. πρωτοσέλιδο του Έθνους (δείτε ΕΔΩ).
«Η σημερινή κυβέρνηση ούτε επιχειρηματικά συμφέροντα εξυπηρετεί, ούτε συνδιαλέγεται εν κρυπτώ», υπογραμμίζει το Μέγαρο Μαξίμου και προσθέτει βάλοντας κατά του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Αν, ωστόσο, η ΝΔ και ο κος Μητσοτάκης δεν αντέχουν καμία διαφορετική φωνή, έχοντας συνηθίσει όλα τα ΜΜΕ να παίζουν στο δικό τους το χαβά, δεν έχουν παρά να ζητήσουν από τον κουμπάρο τους και υπόδικο κο Μαρινάκη, που έχει ήδη αγοράσει περίπου επτά εφημερίδες να αγοράσει για χάρη τους άλλες τόσες».