ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

MEGA: το βλέμμα στις Βρυξέλλες

Ζει ή πεθαίνει τα επόμενα 24ωρα το MEGA καθώς τα περιθώρια στένεψαν ασφυκτικά και σε συνδυασμό με τις αργίες των εορτών έγιναν ακόμα πιο πιεστικά. Οι εργαζόμενοι ζουν ίσως τη μεγαλύτερη αγωνία από τότε που ξέσπασε η MEGAλη κρίση, αφού πλέον σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουν και, αν δεν υπάρξει απρόοπτη καθυστέρηση, μέχρι το μεσημέρι Παρασκευής θα πρέπει να έχει έρθει η πολυπόθητη έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που θα ανοίξει δρόμο στις εξελίξεις..
Αν και πηγές αναφέρουν ότι έστω και τη δωδεκάτη ώρα δεν θα γίνει το ατύχημα και τελικά θα έρθει η έγκριση από τις Βρυξέλλες, ο δρόμος και πάλι φαίνεται μακρύς μέχρι την οριστική λύση.
Μέτοχοι, τράπεζες και εργαζόμενοι θα έχουν στραμμένα τα μάτια τους και τα αυτιά τους στις.. Βρυξέλλες, από όπου θα πρέπει να έρθει η έγκριση. Ακολούθως έχει  προγραμματιστεί ραντεβού ανωτάτου επιπέδου στο δικηγορικό γραφείο που χειρίζεται την υπόθεση για την υπαγωγή στο άρθρο 106Β του πτωχευτικού κώδικα. Σε αυτή θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι των τραπεζών και των μετόχων και εάν υπάρχει το πράσινο φως θα πέσουν οι τελικές υπογραφές επί του σχεδίου σωτηρίας (επιμήκυνση αποπληρωμής δανείων κλπ), αλλά και επί του επιχειρηματικού πλάνου που θα εφαρμοστεί μετά την αδειοδότηση του σταθμού.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)