ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΟΝΝΕΔίτες, «πίθηκοι» και «κρεμάλες»

Σάλος από τις δηλώσεις στα social media του υπεύθυνου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ

Με σκληρή γλώσσα κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στο Twitter του υπεύθυνου τοπικής αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρη Τρούπου, για τους πολίτες της πΓΔΜ και τον Αλέξη Τσίπρα.
Λίγες μόλις ώρες μετά το συλλαλητήριο της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ αποκάλεσε «πιθήκους» τους Σκοπιανούς («όταν εμείς.. κάναμε εγκαίνια στην Ακρόπολη, αυτοί είχαν ουρά και πηδούσαν σε δέντρο») ενώ σε νέο tweet τα βάζει και με τον Πρωθυπουργό, απειλώντας τον με «κρεμάλες στο Σύνταγμα», όπως και τους υπόλοιπους «εθνοπροδότες».
«Αλεξάκη κάτσε καλά, είσαι επικίνδυνος… η ΕΛΛΑΣ δεν είναι παιχνιδάκι για να κάνεις τα ‘ψευτοαριστεροπατριωτικα’ καπρίτσια σου… Οι κρεμάλες στο Σύνταγμα για τους εθνοπροδότες είναι έτοιμες κ περιμένουν…», έγραψε στο twitter o ΟΝΝΕΔίτης που όπως ήταν φυσικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.
«Οι ρατσιστικές και φασιστικές διατυπώσεις εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, και του γειτονικού λαού της ΠΓΔΜ, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος, ξεπέρασαν κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας. Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ έφτασε στο σημείο να απειλεί τον Αλ. Τσίπρα με κρεμάλες και να χαρακτηρίσει “πιθήκους” τους πολίτες της ΠΓΔΜ!», υπογραμμίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τον Μητσοτάκη, να αποπέμψει τον Δ. Τρούπο από τη νεολαία του κόμματός του.
Ο ΟΝΝΕΔίτης έσπευσε να κατεβάσει τις επίμαχες αναρτήσεις, ζητώντας συγνώμη ενώ ο πρόεδρος της Οργάνωσης, Κώστας Δέρβος ανακοίνωσε ότι σε βάρος του θα κινηθούν οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες.
«Οι κρεμάλες και τα ρατσιστικά σχόλια δεν έχουν θέση στην ΟΝΝΕΔ. Δεν είμαστε ίδιοι με τα κόμματα της συγκυβέρνησης, που χωρίς ντροπή προπηλάκιζαν λεκτικά και σωματικά τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ανοίγοντας το βόθρο της άνω και της κάτω πλατείας. Το ήθος που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ στην εξουσία πρέπει να ηττηθεί και θα ηττηθεί από εμάς», υπογραμμίζει ο Κ. Δέρβος σε σχετική δήλωσή του.