ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Σε πλειστηριασμό το κτίριο των γραφείων της ΛΑΕ

Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό βγαίνουν αύριο Τετάρτη 10 Ιανουαρίου τα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας.
Τα γραφεία, που μισθώνει η ΛΑΕ, στεγάζονται σε κτίριο που βρίσκεται στη Στοά Φέξη επί της οδού Πατησίων 14 στον 8ο όροφο και εκπλειστηριάζονται για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ιδιοκτήτη τους ύψους 100.000 ευρώ.
Σε κείμενο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Iskra, αναφέρεται πως «σε επικοινωνία..
της Eurobank με την ΛΑ.Ε, αφού είχε ανακοινωθεί ο πλειστηριασμός, ελέχθη από την πλευρά της τράπεζας ότι προχώρησαν στις διαδικασίες πλειστηριασμού χωρίς να γνωρίζουν ότι τα γραφεία, που ζητούσαν να εκπλειστηριαστούν, νοικιάζονται από την ΛΑ.Ε, ενώ η τράπεζα ισχυρίστηκε ότι δεν θέλει να προκαλέσει πρόβλημα στην ΛΑ.Ε και ότι θα συνεχίσει μετά τον πλειστηριασμό να τηρεί το συμβόλαιο με την ΛΑ.Ε, εφ’ όσον το ακίνητο περιέλθει στην ιδιοκτησία της, μιας και η ίδια θα κάνει προσφορά κατά τον πλειστηριασμό στην τιμή εκκίνησης».
Ο επικεφαλής της Λαικής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε σχετικά στο protothema:
«Δυστυχώς ενημερωθήκαμε από την τράπεζα για τον πλειστηριασμό των γραφείων μας εκ των υστέρων, όταν ξεκίνησε η διαδικασία δηλαδή. Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή, αν δεν είναι πράξη αυταρχικής πυγμής, απέναντι σε όσους αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς και μία επίδειξη απατηλής αποφασιστικότητας, τότε σίγουρα είναι μία απόφαση αλαζονείας που δεν επιδεικνύει στοιχειώδη ευαισθησία απέναντι σε όσους πλήττονται από την αρπαγή των ακινήτων. Αν η εν λόγω τράπεζα κινείται με αυτό τον τρόπο απέναντι σε ένα πολιτικό κόμμα αντιλαμβάνεστε τι μεταχείριση υφίσταται ένας απλός, φτωχός, δανειολήπτης».