ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Ερχεται πλήρως ανανεωμένη η εφημερίδα Πριν

Η κυριακάτικη εφημερίδα Πριν, έχοντας πίσω της μια διαδρομή 28 ετών μαχητικής δημοσιογραφίας και καινοτόμας ανατρεπτικής προσέγγισης σε πολλές πλευρές, θα κυκλοφορεί από την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 με ένα πλήρως ανανεωμένο φύλλο. Με καινούργια φόρμα και μοντέρνα αισθητική φιλοδοξεί να συνδεθεί με τα νέα ρεύματα ριζοσπαστισμού και ειδικά τη νέα γενιά, υπηρετώντας τους στόχους που από την αρχή είχε θέσει: την απελευθέρωση του κόσμου της εργασίας, τη συμβολή της στην αντεπίθεση του εργατικού λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος και στη συγκρότηση μιας ισχυρής αντικαπιταλιστικής και σύγχρονα κομμουνιστικής Αριστεράς.
Η κυκλοφορία από την Κυριακή 14 Ιανουαρίου του ανανεωμένου Πριν αποτελεί μια συμβολή στους αγώνες του λαού μας για την ανατροπή της μνημονιακής και καπιταλιστικής βαρβαρότητας.
Ταυτόχρονα, έχει ξεκινήσει και η προετοιμασία της αναβάθμισης και ισχυροποίησης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.prin.gr.
Το Πριν έρχεται με νέες στήλες και συνεργάτες, με νέο περιεχόμενο, εμπνευσμένο από τις αναμετρήσεις και τα διλήμματα της εποχής μας, φιλοδοξώντας για μια ακόμα φορά να είναι Πριν τα γεγονότα, να προετοιμάζει για τους σεισμούς που μέλλονται για να’ ρθουν.

ΥΓ Το Σάββατο στις 8.00 μμ γίνεται και η πρώτη εκδήλωση υποδοχής - παρουσίασης του νέου φύλλου, στη Λέσχη των Αναιρέσεων (Ιπποκράτους 175β)