ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

«Μα καλά δεν ντρέπονται λίγο;»

Ο ΣΚΑΪ μετά την κατακραυγή κάνει λόγο για αστοχία...

Εντονες ήταν οι αντιδράσεις για τον ΣΚΑΪ («δεν ντρέπονται λίγο να τρομάζουν έτσι τον κόσμο;» κ.α.) ο οποίος μεταδίδοντας χθες βράδυ την είδηση για τα 4,4 Ρίχτερ στην Σταμάτα «γκρέμισε» την μισή Αθήνα προβάλοντας πλάνα με ερειπωμένα κτίρια από τον πρόσφατο σεισμό της Λέσβου. Σήμερα μετά την κατακραυγή οι αρμόδιοι στο κανάλι του Φαλήρου προσπάθησαν να τα μαζέψουν κάνοντας λόγο για αστοχία και... ανθρώπινο λάθος!.. Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
"Το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ΣΚΑΪ μετά τον χθεσινοβραδινό σεισμό στην Αττική ενεργοποιήθηκε άμεσα προκειμένου να ενημερώσει υπεύθυνα τους τηλεθεατές και ακροατές του σταθμού.
Με συνεχή ενημέρωση στο ραδιόφωνο και το διαδίκτυο και έκτακτο δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση, μόλις είχε τα επίσημα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου πληροφόρησε τους τηλεθεατές με τη βοήθεια του προέδρου του ΟΑΣΠ κ. Ευθύμιου Λέκκα.
Κατά τη διάρκεια του έκτακτου δελτίου, από ανθρώπινο λάθος, προβλήθηκαν ημερήσια πλάνα αρχείου διάρκειας 30 δευτερολέπτων από τον πρόσφατο σεισμό της Λέσβου, με εμφανή την ένδειξη πλάνα αρχείου, που ωστόσο πιθανόν να δημιούργησαν σύγχυση σε μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Τα πλάνα αποσύρθηκαν άμεσα, μόλις έγινε αντιληπτή η αστοχία.
Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί το τηλεοπτικό κοινό για την εμπιστοσύνη του, αλλά και την καλόπιστη κριτική και συνεχίζει να είναι πρωταγωνιστής σε όλα τα μεγάλα γεγονότα."