ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

24ωρη απεργία σε «Κόκκινο» και «Αυγή»

Σε 24ωρη απεργία από τις 9 π.μ. της Δευτέρας, 22 Ιανουαρίου 2018 έως τις 9 π.μ. της Τρίτης, 23 Ιανουαρίου 2018, κατεβαίνουν όλοι οι δημοσιογράφοι, οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι τεχνικοί ραδιοφώνου, που εργάζονται στον ραδιοσταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και στην ιστοσελίδα «stokokkino.gr»
           Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους τους που εργάζονται στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», αποφασίστηκε, επίσης, η κήρυξη  24ωρης απεργίας, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που..
εργάζονται στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» και στην ιστοσελίδα «avgi.gr».
           Η απεργία πραγματοποιείται έπειτα από την αναγγελία, στην οποία προέβη η εργοδοσία του Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», παράνομων, αντεργατικών και καταχρηστικών απολύσεων εργαζομένων, επειδή δεν συναίνεσαν στη μείωση των αποδοχών τους, ενώ ήδη τους οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές πλέον των δύο μηνών.
           Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ ζητούν την μη πραγματοποίηση των απολύσεων, την ομαλοποίηση των εργασιακών σχέσεων και την άμεση καταβολή των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους.