ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Αδειάζουν δύο όροφοι στο Mega

Χωροταξικές αλλαγές στο Mega καθώς για λόγους μείωσης του λειτουργικού κόστους αδειάζουν δύο όροφοι στο κτίριο της οδού Μεσογείων. Με δεδομένο ότι δεν βγαίνουν στον αέρα εκπομπές, οι εργαζόμενοι του καναλιού ενημέρωθηκαν ότι στις αρχές Ιανουαρίου θα εκκενωθούν ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος και τα γραφεία θα μεταφερθούν στους υπόλοιπους ορόφους.
****
Ο τηλεοπτικός παραγωγός Νίνο Ελματζιόγλου τα βρήκε με τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να φιλοξενηθεί στα πρώην κτίρια της TVE το κανάλι «Εψιλον». Στα συγκεκριμένα κτίρια είχε γίνει «λίφτινγκ»  ώστε να φιλοξενηθεί εκεί το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το One Channel. Σε.. συζητήσεις με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, γράφτηκε ότι βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Κατερίνα Ακριβοπούλου και Κώστας Αρβανίτης.
****
Από την 1η Ιανουαρίου του 2018 τα ηνία της εφημερίδας New York Times αναλαμβάνει ο γιος του σημερινού εκδότη Αρθουρ Οκς Σουλτζμπέργκερ, ο Αρθουρ Γκρεγκ, ο οποίος είναι 37 ετών. Ο πατέρας Σουλτζμπέργκερ, που είναι 66 ετών, θα παραμείνει πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας. Ο νεαρός Αρθουρ Γκρεγκ θα είναι o έκτος γόνος της οικογένειας που αναλαμβάνει τον ρόλο του εκδότη από το 1896, οπότε ο πρόγονός του Αντολφ Οκς αγόρασε την εφημερίδα.
****
Τον μεγαλύτερο τζίρο σε σχέση με τους ανταγωνιστές του είχε το 2016 ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha
To κανάλι της Κάντζας, σύμφωνα με τα οικονομικά έχει κύκλο εργασιών 62,899 εκατομμύρια ευρώ και κέρδη προ φόρων – 1,132 εκατομμύρια ευρώ. Στα 42,442 εκατομύρια ευρώ ήταν ο κύκλος εργασιών του Star στο ίδιο διάστημα, με κέρδη προ φόρων να κυμαίνονται στα – 6,355 εκατομμύρια ευρώ. Από την πλευρά του ο ΣΚΑΙ για το 2016 έφτασε στα 33,381 εκατομμύρια ευρώ ενώ σημείωσε κέρδη προ φόρων -3,006 εκατομμύρια ευρώ.