ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Οι άνθρωποι πίσω από τους τίτλους και τις αράδες

 Πενήντα χρόνια Χανιώτικα Νέα

Πενήντα χρόνια κυκλοφορίας συμπλήρωσαν τα “Χανιώτικα νέα”. Η ιστορία τους, που ξεκίνησε σε μια αποθήκη της οδού Κισάμου, έφτασε στην κορυφή του επαρχιακού Τύπου και κέρδισε την καρδιά του αναγνωστικού κοινού, θα "ξετυλιχθεί" στα αφιερώματα που θα παρουσιαστούν στην εφημερίδα το επόμενο διάστημα.
 Στο πρώτο αφιέρωμα, Οι “διαδρομές” των "ΧΝ" συνομιλούν με κάποιους από τους αθέατους “ήρωες” των “Χανιώτικων νέων” - λινοτύπες, πιεστές, διανομείς κ.α. - για τον μόχθο, τις ιστορίες ακόμα και τα ευτράπελα της έκδοσης στο χθες και το σήμερα..

Eνας ζωντανός οργανισμός η εφημερίδα, ένας οργανισμός που δεν σταματάει ποτέ 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Για να βρίσκεται σε κάθε σπίτι των Χανίων, σε κάθε περίπτερο, σε όλες τις γειτονιές, στο πιο απομακρυσμένο χωριό, συμβάλλουν και συνέβαλλαν όλα αυτά τα χρόνια πολλές δεκάδες άνθρωποι. Από τους πιεστές, τους διανομείς, τους εισπράκτορες, τους ανθρώπους πίσω από τα στοιχεία και τη λινοτυπική παλιότερα, τα κομπιούτερ σήμερα… Με αυτούς τους αφανείς στυλοβάτες ανοίγουμε κουβέντα στο πλαίσιo της επετείου των 50 ετών από την πρώτη κυκλοφορία των “Χανιώτικων Νέων”.  (διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια ΕΔΩ)