ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Τα μιντιακά πρωτοπαλίκαρα του Κυριάκου και τα «βαξεβανοέντυπα»

Μπάμπης - Άρης: Ένα αχτύπητο δίδυμο!

Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς! Με αντιπρόεδρο τον Άδωνη και μιντιακά πρωτοπαλίκαρα τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Άρη Πορτοσάλτε, ο Κυριάκος θα πάει πολύ… μπροστά!
Το αχτύπητο δίδυμο «Μπάμπης – Άρης» ανέλαβε μέσω ραδιοφώνου να υπερασπιστεί την τιμή της… οικογένειας! Όχι οποιασδήποτε οικογένειας, βεβαίως, αλλά εκείνης του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία βάλλεται από τα «βαξεβανοέντυπα» όπως αποκάλεσε το Documento ο A. Πορτοσάλτε, αλλά και από το Μαξίμου, που έχουν βάλει στο στόχαστρο την σύζυγο του προέδρου της ΝΔ, κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.
Αφού λοιπόν οι δύο δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι τα… γυναικόπαιδα πρέπει να είναι εκτός κριτικής - «παιδιά, γυναίκες είναι εκτός κριτικής, όπως και οι συγγενείς πρέπει να είναι εκτός»,.. είπε ο Μπάμπης – σχολίασαν δεικτικά ότι «το Documento και χθες» (σ.σ. στο φύλλο της Κυριακής 3/12), «ο κ. Βαξεβάνης και χθες συνεχίζει την ίδια τέτοια, πώς θα χτυπήσω, πώς θα δημιουργήσω ένα θέμα, πώς θα χτυπήσω όσο μπορώ πιο χαμηλά». Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, πάντως, παραδέχτηκε ότι «είναι αλήθεια ότι από τη στιγμή που είσαι μία οικογένεια, πρέπει η οικογένειά σου αυτή, ειδικά όταν πας για τα υψηλά αξιώματα του κράτους, να είναι ελεγχόμενα τέλεια. Άρα, εγώ αυτό θα το δεχτώ».

Ωστόσο, έδωσε δίκιο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας εκτενή γραμματολογική αναφορά στη λέξη «ανδρεία», αλλά και στην… ανανδρία! «Δεν μπορείς όμως όταν είσαι – έχει δίκιο ο Μητσοτάκης, δεν κατάλαβα τώρα, το Μαξίμου τι έπαθε, δεν του αρέσει η λέξη ‘’ανδρεία’’;». Κατά τον Πορτοσάλτε, άλλωστε, «η ανανδρία για το Μαξίμου κρύβει σεξισμό»!

«Εντάξει», συμφώνησε ο Μπάμπης, «μπορεί οι γραμματικές γνώσεις των ανθρώπων στο Μαξίμου να είναι ενός ορισμένου επιπέδου, χαμηλοτάτου προφανώς, γιατί δεν κατάλαβε ότι είναι η ανδρεία, δεν είναι ο άνδρας. Είναι θέμα, είσαι; Έχεις την ανδρεία να μου πεις εμένα ό,τι έχεις να μου πεις; Γιατί πας και φτιάχνεις γύρω-γύρω μία ιστορία με την οικογένεια;»!

Η απόπειρα «ξεπλύματος» των δραστηριοτήτων της κυρίας Γκραμπόφσκι, κατέληξε με τον διαβασμένο Άρη Πορτοσάλτε, που μπήκε στον κόπο να αναζητήσει ένα από τα πρώτα φύλλα του Documento, να αναγνώσει ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Όλγας Μπατή, «που έχει γράψει στα βαξεβανοέντυπα», όπως τόνισε, «φτιάχνοντας το πορτρέτο της κυρίας Μπαζιάνα. Λέει η κυρία Μπαζιάνα, ‘’δεν δέχομαι να με χρησιμοποιούν, όποιος πολιτικός ή ΜΜΕ θέλει να αντιπαρατεθεί με τον σύζυγό μου, ας το κάνει γενναία και απευθείας στον ίδιο’’. Πολύ σωστά! ». Για να καταλήξει ότι ο Τζανακόπουλος «δεν πρέπει να το δει αυτό; Γιατί συνεχίζει αυτή τη βρωμιά;».

Την απάντηση, την είχε ο Μπάμπης! «Ο Τζανακόπουλος είναι σεξιστής, ό,τι και να πει εδώ και 3-4 εβδομάδες αναφέρεται σε διάφορα μυστήρια πράγματα για την σύζυγο του κ. Μητσοτάκη. Και όχι ευθέως, αλλά να δημιουργείται μία άχλη, μία εντύπωση»…

Μετά από όλα αυτά τα χαριτωμένα περί «βαξεβανοεντύπων», «χαμηλοτάτου» μορφωτικού επιπέδου ανθρώπους στο Μαξίμου και «σεξιστή» κυβερνητικού εκπροσώπου, το δίδυμο-αστραπή κατέληξε στην πρόσφατη απόφαση Μητσοτάκη να μην έχει μέλη της οικογένειάς του στην κυβέρνησή του! Λες και επρόκειτο να κάνει υπουργό την Μαρέβα ή λες και δεν καταλάβαμε ότι χτυπάει την Ντόρα, για να την… ακούσει ο Κώστας Μπακογιάννης! Κυριάκο, βάστα γερά!

- από το documentonews