ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Αδικο για την Ντόρα βρε Κυριάκο...

«Ξέρω ότι είναι σκληρό και ίσως άδικο, ειδικά για την Ντόρα που έχει προσφέρει πολλά στην παράταξη και κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητές της. Είναι όμως επιβεβλημένο σε αυτή τη συγκυρία, στο πλαίσιο της αποστολής που έχω αναλάβει».
Αυτό είπε, με πόνο καρδιάς, σε συνέντευξή του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσιοποιώντας την απόφασή του να μην περιλαμβάνεται..
κανένα μέλος της οικογένειάς του στο υπουργικό του συμβούλιο -αν και όποτε γίνει κυβέρνηση η ΝΔ- ή σε άλλο πολιτειακό αξίωμα.

ΥΓ Κι ένα σχολιο από το fb του Δ. Τσίρκα: Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηρήσει την υπόσχεσή του και δεν βάλει κανένα μέλος της οικογένειάς του στην κυβέρνηση που θα συγκροτήσει τότε δεν θα φτιάξει μία κυβέρνηση αρίστων αλλά μία κυβέρνηση μετριοτήτων. Δεν πρέπει να θυσιαστεί η αρχή της αριστείας για χάρη ενός νεφελώδους αγώνα κατά της οικογενειοκρατίας.