ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΣΚΑΪ: γιατί «τα βρόντηξε» η διευθύντρια

Παρελθόν αποτελεί για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ η πανίσχυρη μέχρι χθες διευθύντρια προγράμματος του καναλιού, Αλκηστις Μαραγκουδάκη που θα παραμείνει στο Φάληρο μέχρι και το τέλος της επόμενης εβδομάδας, για να ενημερώσει αυτούς που θα την διαδεχθούν.
Επίσημη ανακοίνωση, προς το παρόν δεν έχει βγει από τον ΣΚΑΪ ενώ δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί οι λόγοι της παραίτησής της. Οπως ακούγεται όμως στους διαδρόμους του σταθμού το τελευταίο διάστημα υπήρχε πίεση και εντάσεις σχετικά με τo προγράμμα, οι οποίες οδηγησαν την Μαραγκουδάκη στην παραίτηση.
Στο κανάλι έκαναν λόγο για καθημερινές διαφωνίες και διαπληκτισμούς ανάμεσα
στην (πρώην) ισχυρή διευθύντρια προγραμματος Μαραγκουδάκη και την (νυν) πανίσχυρη..
διευθύνουσα σύμβουλο του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαφτάκη - η τελευταία είχε φύγει από τον ΣΚΑΪ, πήγε για λίγο στου Μαρινάκη και επέστρεψε ξανά στο Φαλήρο...Οι συγκρούσεις των δυο στελεχών είχαν να κάνουν και με το ότι η Κουτσαφτάκη είχε περιορίσει σημαντικα τις αρμοδιότητες της Μαραγκουδάκη, με κάποιους να λένε ότι η διευθύντρια προγράμματος δεν είχε καν τη δυνατότητα να επιλέξει τους παρουσιαστές των εκπομπών της ψυχαγωγίας.
Aς όψεται η συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Τούρκο...