ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Αναπολούν τον Μακάριο Λαζαρίδη!..

Πολλές γκρίνιες έχoυν ακουστεί για τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνο Ζούλα. Οι σχέσεις του με τους δημοσιογράφους δεν είναι ιδιαίτερα καλές ενώ ορισμένοι «γαλάζιοι» λένε και πως δεν έχει την πληροφόρηση που απαιτείται για τη συγκεκριμένη θέση. Μάλιστα κάποιοι αναπολούν τον Μακάριο Λαζαρίδη!..
***
Tι φοβούνται πιο πολύ, στο περιβάλλον Μητσοτάκη, κι από μια δημοσκοπική ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ; Το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης ακόμη και χωρίς «γαλάζιο» χρίσμα, δηλαδή ως ανεξάρτητος. Ο ανιψιός, σύμφωνα με μετρήσεις που έχει υπ' οψιν του..
ο πρόεδρος της ΝΔ, έχει υψηλή δημοτικότητα και σημαντική διείσδυση στο Κέντρο. Για να δούμε αν έχει και «πολιτικό σθένος» (για το οποίο βραβεύτηκε ο Τσίπρας από τους Γάλλους)...

***
Ο Παύλος Γερουλάνος για δήμαρχος Αθηναιων; Γιατί όχι; Μας μεταφέρθηκε από πασοκική πηγή ως πιθανό σενάριο. Να εμφανιστεί δηλαδή ο νέος φορέας στη μητέρα των αυτοδιοικητικών μαχών με υποψηφιότητα παπανδρεϊκή, μεγαλοαστική και... μοντέρνα. Ετσι κι αλλιώς το Κίνημα Αλλαγής φιλοδοξεί να συνδυάσει το «παλιό» με το «νέο».

- πηγή: εφημερίδα Νέα Σελίδα (03/12/2017)