ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Τατσόπουλος: Είπα τη Μποφίλιου χαζιοβόλα για να την προστατεύσω!

Για «γελωτοποιούς» και «γλοιώδεις αλεπούδες του νεοφιλελευθερισμού κάνει λόγο ο Γιάννης Αγγελάκας - Τι λέει η Ελενα Ακριτα

"Εγώ χρησιμοποίησα τον όρο "χαζοβιόλα" για να προστατέψω την κυρία Μποφίλιου. Όταν καθορίζεις από την αρχή έναν άνθρωπο "χαζοβιόλη", είναι σαν να λες "παιδιά, τα επόμενα τα οποία θα σχολιαστούν είναι σαχλαμάρες, μην τα πάρετε στα σοβαρά. Του δίνεις το σήμα ότι, αυτά που θα ειπωθούν έχουν ειπωθεί με ελαφρότητα, με αβάσταχτη ελαφρότητα". Αυτά έλεγε ο Πέτρος Τατσόπουλος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ εμμένοντας στους χαρακτηρισμούς και τα σχόλια του (δείτε ΕΔΩ) σχετικά με τη συνεντευξη της Νατασσας Μποφίλιου στην ΕφΣυν που πυροδότησε επικριτικά σχόλια και αντιδράσεις (δείτε ΕΔΩ).. Θυμίζουμε πως στην συνέντευξη, που πυροδότησε αρνητικές αντιδράσεις, η Μποφίλιου δήλωνε μεταξύ άλλων ότι είναι "τροτσκίστρια" και ψηφίζει ΚΚΕ και πως για τις πολιτικές της θέσεις έχει δεχθεί φασιστικές επιθέσεις.
Από την άλλη πλευρά η Ελενα Ακρίτα αποδοκίμασε τις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες μέρες η Μποφίλιου γράφοντας στο fb:
"1.) Διαφωνείς ενδεχομένως με την άποψη της Νατάσας Μποφίλιου. 2.) Την χαρακτηρίζουν «χαζοβιόλα» «κουλτουροβολεψιματία» «αριστεροκουλτουροβάρδο». 3.) Την φτύνουν λεκτικά και την εξισώνουν με την Χρυσή Αυγή. 4.) Είσαι με την Νατάσα #Μποφίλιου. Τόσο απλά", έγραψε συγκεκριμένα, και συμπλήρωσε:
"Όταν έναν άνθρωπο τον φτύνει φασίστας, είσαι με τον άνθρωπο. Τέλος".
Η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ φιλοξενεί σήμερα στις σελίδες της δηλώσεις γνωστών καλλιτεχνών και όχι μόνο - που απαντούν στο νεοφιλελεύθερο κανιβαλισμό. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Αγγελάκας που αναφέρει:
«Καλά θα κάνουν όλες αυτές οι γλοιώδεις αλεπούδες του νεοφιλελευθερισμού, οι παράνομοι ιεραπόστολοι του νόμου της ζούγκλας που όση δύναμη απέκτησαν την απέκτησαν με την ιδιότητα του γελωτοποιού του βασιλιά να σκάσουν και να σταματήσουν να λερώνουν όποιον ή όποια έχει τον τρόπο και το θάρρος να δημοσιοποιεί τις απόψεις του και να μιλά για το πως ονειρεύεται τον εαυτό του και τον κόσμο».