ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Πόντος...

«Αν προβλεπόταν κατάθεση “πόθεν έσχες” των υποψηφίων στην προκήρυξη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για τις άδειες, θα προσέφευγαν και πάλι στο ΣτΕ (με ελαφρώς διαφοροποιημένα επιχειρήματα βεβαίως). Τώρα, που δεν προβλέπεται ρητώς, διαβάζω ότι ετοιμάζονται να προσφύγουν γιατί δεν προβλέπεται!» Το σχόλιο (πόντος... που έλεγε κι ο αξέχαστος Χρόνης Εξαρχάκος στην ταινία «Ο γόης») ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook ο Ροδόλφος Μορώνης, αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, για τις κινήσεις των καναλαρχών εν όψει αδειοδότησης. Θύμισε ότι τον Γενάρη του 2017 ζητούσαν να μην υποβάλουν δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων λόγω.. αντισυνταγματικότητας του μέτρου, που είναι και αντίθετο με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε.
Εχει αλήθεια άδικο;
Είναι σαφές: θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Και κατά πώς φαίνεται δεν επιθυμούν να έχουν άλλους στα... πόδια τους κατά τη νέα δημοπρασία! Γι' αυτό και, όπως λέγεται, τα νομικά τους επιτελεία δεν αποκλείουν νέο γύρο προσφυγών.