ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Ο Αρκάς είναι μεγαλύτερο τρολ από όσο υποψιαζόμασταν!

Από την περασμένη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» του Θανάση Μαυρίδη (του liberal) άλλαξε τιμή και απo 1,5 ευρώ που πουλιόταν έπεσε στο ένα ευρώ και ενισχύθηκε με την «Αποικία», τη νέα σειρά κόμικ του Αρκά.
Οι πωλήσεις της εφημερίδας πριν από την μείωση της τιμής και τον Αρκά κυμαίνονταν περί τις 2.000 φύλλα. Προς το παρόν δεν έχουν δημοσιοποιηθεί οι κυκλοφορίες από τη Δευτέρα και μετά για να διαπιστωθεί αν Φιλελεύθερος πούλησε περισσότερα φύλλα με τα 50 λεπτά και την «Αποικία».
Πάνω στο τελευταίο σχολίασε στο fb  ο δημιουργός κόμικ και γελοιογράφος Σπύρος Δερβενιώτης που προφανώς αγόρασε Φιλελεύθερο για τον Αρκά:..
«Με πραγματική χαρά διαπιστώνω ότι ο Αληθινός Αρκάς το έσκασε απ' το υπόγειο που τον είχανε κλειδωμένο-ή αυτό, ή είναι μεγαλύτερο τρόλ απ΄όσο υποψιαζόμασταν:
Η "Αποικία" του, που δημοσιεύεται στο προπύργιο των Μενουμευρώπηδων, τον "Φιλελεύθερο", είναι απ΄όσο φαίνεται so far, σκληρά και ανελέητα αντιμνημονιακή σειρά.»