ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

To παράπονο του Θανάση Μαυρίδη...

...και οι ολιγάρχες που μοιράζουν χιλιάρικα σε εξαθλιωμένους δημοσιογράφους

Tα παράπονά του έκανε ο Θανάσης Μαυρίδης (του liberal.gr) επειδή τα σάιτ και τα μπλογκ που διαχειρίζονται ειδήσεις των media δεν βρήκαν ούτε έναν καλό λόγο να πουν για τη νέα εφημερίδα που βγαίνει στα περίπτερα την ερχόμενη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου.
Ο Θανάσης Μαυρίδης που ρίχνει τις «μπηχτές» του  στους ολιγάρχες που μοιράζουν χιλιάρικα σε εξαθλιωμένους δημοσιογράφους, γράφει στην προσωπική του σελίδα στο facebook:
«Την Δευτέρα βγαίνει μία νέα εφημερίδα, ο Φιλελεύθερος, η οποία δίνει δουλειά σε 70 δημοσιογράφους, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων ήταν άνεργοι. Οι..
"συνάδελφοι" που διαχειρίζονται τα blogs με ειδήσεις των media δεν βρήκαν ούτε έναν καλό λόγο να πουν. Προφανώς οι δικοί μας εργαζόμενοι δεν αξίζουν γι αυτούς ούτε μια ευχή για "καλή τύχη". Δεν το λέω ως παράπονο. Απλά το επισημαίνω για να μην διαμαρτύρονται κάποιοι στο μέλλον για την κατάσταση στον Τύπο. Για τα 1000 ευρώ που μοιράζουν οι ολιγάρχες σε εξαθλιωμένους δημοσιογράφους, σαν να πρόκειται για Αι Βασίληδες. Δεν περίμενα ότι ο δρόμος θα ήταν στρωμμένος με ροδοπέταλα. Αλλά αυτό που συμβαίνει με τον Φιλελεύθερο δεν έχει ξαναγίνει. Καλό βράδυ "συνάδελφοι".»

ΥΓ 1 Οι zoornalistas έχουν αναφερθεί δύο φορές στην επικείμενη έκδοση της ("βαθιά ταξικής") εφημερίδας Φιλελεύθερος (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ). Πάντως, όπως πολύ καλά γνωρίζει ο Θ. Μαυρίδης, δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα. Ακόμη και η αρνητική διαφήμιση, είναι διαφήμιση...

ΥΓ2 Οπως και νάχει καλή τύχη στο νέο εκδοτικό εγχείρημα.