ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Σε οικονομικές συμπληγάδες το Real Group

Μόνο θετικό για τα πλουραλιστικά FM, η ύπαρξη του Real 97.8
 
Μαρούσι, Τετάρτη το πρωί. Ο Real FM βρίσκεται στο δεύτερο όροφο των εγκαταστάσεων του Real Group των Νίκου Χατζηνικολάου και Ανδρέα Κουρή (του Γιώργου). 
Βρέθηκα εκεί (όχι για 1η φορά) και ξεναγήθηκα στο χώρο. Στο βασικό στούντιο του σταθμού αλλά και στο production την ώρα που ο Αποστόλης δεχότανε τα τηλέφωνα των ακροατών. Μιλήσαμε με κόσμο, πήρα κλίμα, συζητήσαμε και με τον Δημήτρη Μιχαλέλη τα του προγράμματος. Για δείτε το λίγο, παρουσιάζει ενδιαφέρον: ο σταθμός φέτος έστησε ένα από τα καλύτερα προγράμματα που είχε ποτέ. Μέσα από τα ζόρια προκύπτει πολλές φορές κάτι (ακόμα πιο) καλό..
Αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες το Real Group, είναι γνωστό αυτό, έχει κάνει πολλές περικοπές, ανέστειλε και εκδόσεις. Ενώ και η καθυστέρηση στις πληρωμές φτάνει στους τρεις (και λίγο παραπάνω) μήνες. Αλλά ευτυχώς το μαγαζί, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, μπαίνει σε μία τάξη σιγά-σιγά, οι ιθύνοντές του θεωρούν πως σύντομα επιστρέφουν στην κανονικότητα τακτοποιώντας τις οικονομικές τους εκκρεμότητες.
- από κείμενο του Δημήτρη Κανελλόπουλου στο e-tetradio (ολόκληρο EΔΩ)