ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Σχεδιάζουν τις νέες (μπλε-χρυσές) ταυτότητες της ΕΣΗΕΑ

Και αφού λύθηκαν όλα τα άλλα προβλήματα του κλάδου (ανεργία, εργασιακές γαλέρες, απληρωσιά κλπ κλπ) ήρθε η ώρα να σχεδιαστούν νέες ταυτότητες για τα μέλη της ΕΣΗΕΑ. Βέβαια οι τωρινές ταυτότητες των δημοσιογράφων της Αθήνας είναι από του παπού μου τον καιρό και για αυτό το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να τις... εκμοντερνίσει
(Αριστερά εικονίζoνται οι ταυτότητες του Αλέκου Σακελλάριου και της Λιλίκας Νάκου από την έκθεση «100 χρόνια ΕΣΗΕΑ 1914-2014» - οι ταυτότητες της Ενωσης, λένε ότι είναι ακριβώς έτσι και σήμερα).
Τώρα, οι νέες ταυτότητες των μελών της Ενώσεως θα είναι, λέει, πλαστικές και ψηφιακά..
τυπωμένες, κατά το πρότυπο των ταυτοτήτων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων. Επίσης, θα φέρουν τα παραδοσιακά χρώματα της ΕΣΗΕΑ, μπλε και χρυσό, και το λογότυπό της ενώ θα αναγράφεται σε αυτές η ημερομηνία λήξης τους.
Η ΕΣΗΕΑ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους όπως υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάληψη του έργου σχεδίασης της νέας ταυτότητας, στη γραμματεία της Ενωσης, στον 5ο όροφο της Ακαδημίας 20, τις εργάσιμες ημέρες, από τις εννιά το πρωί έως τις τέσσερις το μεσημέρι. Η αμοιβή για τη σχεδίαση της νέας ταυτότητας θα είναι 200€ συν ΦΠΑ.
Η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου 2017.