ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Τα έχασε όλα ο Άκης

Τη δήμευση κάθε περιουσιακού στοιχείου του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου αποφάσισε το Πενταμελές Εφετείο, σχετικά με την υπόθεση για τις «χρυσές μίζες» από εξοπλιστικά προγράμματα.  Παράλληλα, το δικαστήριο προχώρησε στην επιδίκαση αποζημίωσης του Δημοσίου με ποσό 1.570.000 ευρώ, εκ των οποίων το 1 εκατομμύριο χρεώνεται στον πρώην υπουργό.
Όλα αυτά με φόντο την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, επικαλούμενη την ανάγκη να προστατεύσει το ανήλικο παιδί της.
Εξάλλου, το δικαστήριο αποδέσμευσε τρία ακίνητα της κόρης του πρώην υπουργού Αρετής,.. καθώς και λογαριασμούς, με συνολικό ποσό 15 χιλιάδες ευρώ, ενώ τής επιστρέφονται κάποια τιμαλφή.
Επίσης, αποδεσμεύεται το διαμέρισμα που πλέον διαμένει η Βίκυ Σταμάτη στο Χαλάνδρι, καθώς επίσης και τρία ακίνητα και ένα οικόπεδο της πρώην συζύγου του πρώην υπουργού Γκούντρουν Μολντενάουερ, η οποία έχει επιστρέψει στο Δημόσιο ποσό περίπου 1,2 εκατ. ευρώ.
Το πρωί της Πέμπτης, ο πρώην υπουργός αναμένεται να μεταχθεί στις φυλακές Χαλκίδας. Η Αρετή Τσοχατζοπούλου πιθανότατα θα κρατηθεί στις φυλακές Ελαιώνα μέχρι να προσμετρηθεί ο χρόνος που έχει ήδη εκτίσει. Στο ίδιο κατάστημα πιθανολογείται ότι θα παραμείνει για όσο χρόνο απαιτείται μέχρι να λάβει αποφυλακιστήριο και η Βίκυ Σταμάτη.
efsyn.gr