ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Φεύγει από «Τα Νέα» ο Σωτήρης Βετάκης

Αποχωρεί από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ο δημοσιογράφος του αθλητικού τμήματος Σωτήρης Βετάκης. «Με ψηλά το κεφάλι... Όπως πάντα!», έγραψε ο ίδιος ενώ ο συνάδελφός του Νίκος Τζιανίδης (παλιότερα στα ΝΕΑ τώρα στο Εθνος)  έγραψε στο fb:
To «όχι εκείνο το σωστό», το δήλωσε έπειτα από πολύ σκέψη ο Sotiris Vetakis και είναι απολύτως σίγουρο πως δεν θα τον καταβάλλει «εις όλην την ζωήν του». Το ασφικτικό «ναι» που θα τον έπνιγε, δεν το είπε και πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησή του. Η «Χρήστου Λαδά» έχει ερημώσει από χρόνια, η «Μιχαλακοπούλου»... γκρεμίστηκε και η «Συγγρού» για κείνον ήταν βρόγχος. Σαν δεν φτάσεις στην άκρη..
του γκρεμού, δεν νοιώθεις τα φτερά σου, λένε, και ο Σωτήρης δεν τρομάζει ούτε από γκρεμούς , ούτε αποφεύγει τις (υψηλές) πτήσεις. Ενας ανιδιοτελής δημοσιογράφος δεν έχει alter ego, είναι πάντα ανιδιοτελής δημοσιογράφος και ως τέτοιος, με ψηλά το κεφάλι συνεχίζει την πορεία του. Νικητής, φεύγεις φίλε και νικητής θα συνεχίσεις!
ΥΓ Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Σωτ. Βετάκη ζητήθηκε να παραιτηθεί από το SDNA αν θέλει να συνεχίζει να δουλεύει στa NEA. Εκείνος αρνήθηκε και αποxώρησε «με ψηλά το κεφάλι... Όπως πάντα!»