ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Δείξτε λίγο οίκτο, παρακαλώ, για τους καναλάρχες

Κοιτώντας την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, έτσι όπως δημοσιεύτηκε χθες από το ΕΣΡ, βλέπουμε πως η δημοπρασία θα γίνει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε και η προηγούμενη.
Θα κλειστούν οι υποψήφιοι (αλλά και νυν) καναλάρχες σε έναν χώρο, δεν θα έχουν επικοινωνία με τον έξω κόσμο, θα κάνουν κλειστές προσφορές κ.ο.κ. Το μόνο που βλέπω διαφορετικό είναι η επιθυμία του ΕΣΡ να θέσει κάποιο χρονικό όριο στην κάθε διαδικασία, να μην τραβήξει για ατέλειωτες ώρες.
Θυμάστε τις λοιδορίες και τις διαμαρτυρίες των συστημικών ΜΜΕ, για την απάνθρωπη στάση της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, για την ταλαιπωρία των καναλαρχών που.. κοιμόντουσαν τρεις μέρες σε ράντζα κ.ο.κ. Τι θα πουν τώρα; Θα τα βάλουν και με το ΕΣΡ: Να τα βάλουν με τους θεσμούς; Αποκλείεται.
Έχω την αίσθηση πως τα 240 τόσα εκατομμύρια που μαζεύτηκαν στον πρώτο διαγωνισμό θα δείχνουν πολύ λίγα σε αυτά που θα μαζευτούν τώρα. Για να δούμε.
Δημήτρης Κανελλόπουλος (ΕφΣυν)