ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Χρωστάνε ακόμη δεδουλευμένα στους εργαζομένους του ΔΟΛ

... από την περίοδο της ειδικής διαχείρισης - Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη προειδοποιεί η ΕΣΗΕΑ

Επιστολή προς τον ειδικό εκκαθαριστή του ΔΟΛ Ανδρέα Αγγελίδη έστειλε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ζητώντας συνάντηση μαζι του προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και να προσδιορισθεί ο χρόνος καταβολής των οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζομένους για το διάστημα της ειδικής διαχείρισης.
Η Ενωση αναφέρει ότι παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις δεν έχει κατατεθεί από τον ειδικό εκκαθαριστή συγκεκριμένο χρονοδιαγραμμα αποπληρωμής, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να..
βρίσκονται στο σκοτάδι σχετικά με το θέμα αυτό.
Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καλεί τον Α. Αγγελίδη να προχωρήσει αμέσως στην διευθέτηση των παραπάνω ζητημάτων και στην καταβολή του ειδικού προνομίου, με τα ποσά που εγγράφως έχει δεσμευτεί ότι οφείλει και είναι εκ του νόμου υποχρεωμένος να πράξει. «Αλλως σάς δηλώνουμε», αναφέρει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, «ότι θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη εάν η ειδική διαχείριση δεν αποδώσει όσα οφείλονται στους συντάκτες».

ΥΓ Ο ειδικός εκκαθαριστής κατά την ενημέρωσή του στους εργαζόμενους, με τη λήξη της διαχείρησης και πριν τις απολύσεις, ανέφερε ρητά ότι μέσα στον Οκτώβριο του 2017 θα έχει καταβάλει το ειδικό προνόμιο...