ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Οι τούρτες του Αδώνιδος

Οι παλιοί έλεγαν με αρκετή δόση χιούμορ ότι εάν περάσεις τα 40 δεν είναι πλέον γενέθλια, αλλά εθνική... επέτειος. Κάτι τέτοιο θα σκέφτηκε και ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τη Δευτέρα έκλεισε τα 45 και έκανε τα γενέθλιά του περίπου σαν εθνική γιορτή.
Δεν είναι μόνον ότι έκοψε έως το μεσημέρι της Δευτέρας περί τις πέντε τούρτες (ούτε βασιλόπιτες να ήταν), ούτε επίσης το καμάρι που είχε επειδή από τους πρώτους που τον πήραν τηλέφωνο για να του ευχηθούν ήταν ο Κυρ. Μητσοτάκης (και καπάκι του τηλεφώνησε και η Μαρέβα), είναι και η... κινητοποίηση που έκανε για το πάρτι των γενεθλίων του.
Οσοι δεν τον πήραν τηλέφωνο να του ευχηθούν, τους πήρε αυτός και τους κάλεσε εκεί όπου παραδίδει  μαθήματα «Ελληνικής Αγωγής»: «Open party», το ονομάζει και όσοι πιστοί προσέλθετε. Αφηνε μάλιστα να εννοηθεί ότι θα παραστεί και ο Αντώνης Σαμαράς. Τον ρώτησα εάν εισέπραξε και δώρα, αλλά δεν απάντησε, είπε ότι τρέχει για να κόψει και άλλες τούρτες ανά την Αττική. Γι' αυτό σάς λέω ότι τα  γενέθλια Αδώνιδος σε κάτι σαν εθνική επέτειο φέρνουν (για τον ίδιο βεβαίως).
- από τον Βηματοδότη