ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Ο Μαυρίδης πήρε στον «Φιλελεύθερο» τον Μπογδάνο

Με τη νέα εφημερίδα «Φιλελεύθερος» του Θανάση Μαυρίδη που θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου λέγεται ότι θα έχει συνεργασία ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που βρέθηκε εκτός ΣΚΑΙ το περασμένο καλοκαίρι. O δημοσιογράφος θα αρθρογραφεί καθημερινά στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας ενώ όπως γράφει το enimerosi24 θα συνεργαστεί και με το ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος που ετοιμάζεται από κοινού με το Action 24.
 ***
Στο εμπορικό τμήμα του ομίλου της 24Media εντάχθηκε η Ελενα Γιατζόγλου, αναλαμβάνοντας τη θέση της Advertising Director στην εφημερίδα «Έθνος». O Τάσος Αργυρός, εμπορικός..
διευθυντής της εφημερίδας Έθνος, δήλωσε: «Η Έλενα Γιατζόγλου διαθέτει την απαραίτητη πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία για την εμπορική ανάπτυξη της εφημερίδας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη σταθερή κατεύθυνση που διαχρονικά η εταιρεία μας κινείται και δεν είναι άλλη από την προσήλωση στο αποτέλεσμα μέσω έμπειρων στελεχών».
***
Σημαντική είναι η άνοδος που σημειώθηκε στην τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, με μέσο όρο 14,7% στο 15-44. Πιο συγκεκριμένα, είναι πρώτο σε τηλεθέαση σε σχέση με τα κεντρικά δελτία ειδήσεων που προβάλλονται εκείνη την ώρα, στις 20.00, ξεπερνώντας το STAR με 5,4 και τον ΣΚΑΙ με 6,7 ποσοστιαίες μονάδες.
***
Αντιδράσεις προκάλεσε η αγωγή εναντίον της Ενωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αθηνών (ΕΤΙΤΑ), του προέδρου της Γιώργου Σκεπετζάκη και του Γ. Γραμματέα Γιώργου Αλιφέρη ζητώντας αποζημίωση 60,000 ευρώ για όσες κινητοποιήσεις έχουν γίνει στο σταθμό. Ζητούν επίσης, μεταξύ άλλων, να απειληθούν με 1 έτος προσωπική κράτηση τα συνεναγόμενα μέλη του Δ.Σ. και να απαγορευτεί να προκηρύσσει η ΕΤΙΤΑ στο μέλλον πάνω από μια στάση την εβδομάδα στο STAR .