ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Τι γίνεται με το χιλιάρικο για τους απολυμένους του Πήγασου;

Τι γίνεται με το επίδομα των χιλίων ευρώ που, με απόφαση δημοσιευμένη στο ΦΕΚ από τις 26 Οκτωβρίου, θα έπρεπε να έχει δοθεί στους απολυμένους του Πήγασου; Ο Αλέξης Πλατής επισήμανε στο fb το πρόβλημα, με ερώτηση για το «αγαπημένο προεδρείο της ΕΣΗΕΑ», αναφέροντας:
«Στις 26 Οκτωβρίου δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ απόφαση για επίδομα 1.000 ευρώ στους απολυθέντες του Πήγασου που παραμένουν χωρίς δουλειά. 
Σήμερα, ένα μηνα μετά, η ΕΣΗΕΑ περιμένει από τον ΤΣΠΕΑΘ τις επικαιροποιημένες λίστες των..
ανέργων, για να τις δωσει στο υπουργείο, από εκεί στον ΟΑΕΔ, να ελεγχθούν ξανά, να τις πάρει η Εθνική Τράπεζα για να καταβληθεί το επίδομα, που κάποιοι το υποσχέθηκαν τον Ιούλιο και φτάσαμε Νοέμβριο. Καλή πρωτοχρονιά δηλαδή. 
Μήπως το αγαπητό προεδρείο της ΕΣΗΕΑ θα μπορούσε να κάνει κάτι, μιας και πιο εύκολα πιάνεις τζοκερ παρά μέλος του ΤΣΠΕΑΘ στο τηλέφωνο?» Ο Μάκης Διόγος, μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ (και πρόσφατα απολυμένος από τον Star) απάντησε κάτω από την ανάρτηση:
«Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να πάρετε όσο πιο γρήγορα γίνεται τα χρήματά σας. Δυστυχώς το ελληνικό δημόσιο είναι ανάλγητο (πολλές φορές...)»
- από το harddog-sport