ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Πώς ακριβώς προσδιορίζονται οι "λαϊκές οικογένειες" κύριε Τζανακόπουλε;

Ο Ν. Τσαγκρής ρωτάει τον υπουργό Επικρατείας για τους πλειστηριασμούς

«Αυτή η κυβέρνηση είναι ευαισθητοποιημένη και ως έτσι αντιμετωπίζει το θέμα των πλειστηριασμών», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά το πέρας της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα,  στη Βουλή με θέμα τους πλειστηριασμούς.
Ο Τσακαλώτος διαβεβαίωσε εκ νέου ότι «η πρώτη κατοικία θα προστατευθεί με βάση τους νόμους Κατσέλη-Σταθάκη».
Από την πλευρά του υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος υπογράμμισε πως είναι «απόλυτη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης, ότι δεν υπάρχει περίπτωση πρώτη κατοικία λαϊκής οικογένειας να βγει σε..
αναγκαστικό πλειστηριασμό».

 Υ.Γ. Και το σχόλιο από το fb του δημοσιογράφου Νίκου Τσαγκρή:
«Ο συμπαθής κ. Τζανακόπουλος, οφείλει να διευκρινίσει άμεσα πως ακριβώς προσδιορίζονται από την κυβέρνηση οι "λαϊκές οικογένειες" των οποίων οι πρώτες κατοικίες θα απολαμβάνουν "απόλυτη προστασία". (Γιατί όχι "Δεσμευση της κυβέρνησης για απόλυτη προστασία της α' κατοικίας όλων των οικογενειών.- ) Υποβάλω την ερώτηση και ως αδέσμευτος δημοσιογράφος κύριε υπουργέ...»