ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Αδωνης: Ο Λαζόπουλος κατέστρεψε την Ελλάδα!..

Για όλα φταίει ο Λαζόπουλος! Αυτό έλεγε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης στον Γ. Λιάγκα και στην εκπομπή «Late night Show», όπου εμφανίστηκε χθες βράδυ.
«Όσο κι αν σου κάνει εντύπωση, παρόλο που είναι γνωστά τα αισθήματά μου για τον Πάνο Καμμένο, ο Λάκης Λαζόπουλος έχει βλάψει την Ελλάδα απείρως περισσότερο. Ο άνθρωπος αυτός επί σειρά ετών έσπειρε ένα απύθμενο μίσος στην ελληνική κοινωνία, έπαιρνε όλους τους πολιτικούς που δεν συμπαθούσε, τους διακωμωδούσε χυδαία με διάφορα βίντεο. Να βγει να ζητήσει συγγνώμη για την καταστροφή που έφερε στην Ελλάδα με το μίσος που έσπειρε στην ελληνική κοινωνία με τη δημαγωγία», είπε στον Λιάγκα ο Γεωργιάδης και πρόσθεσε:.. «Ο Λαζόπουλος έχει βλάψει σοβαρά την Ελλάδα. Αφού έσπειρε αυτό το μίσος στους Έλληνες για τους άλλους μισούς Έλληνες και έβαλε τους ανθρώπους να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος τα λεφτά του τα πήγε στη Γαλλία. Να βγει να ζητήσει συγγνώμη για την καταστροφή που έφερε στην Ελλάδα με το μίσος που έσπειρε στην ελληνική κοινωνία με τη δημαγωγία».