ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Αδειασε τον Τράγκα ο Μαρινάκης;

Απέναντι στον παραγωγό των Παραπολιτικών θα παίζει ο Πρετεντέρης από το Θέμα FM

Την ώρα που ο Γιώργος Τράγκας έχει εξαπολύσει πόλεμο απέναντι στη Focus για τις μετρήσεις καταγγέλλοντας ότι η εταιρεία του κάνει σαμποτάζ ψαλιδίζοντας τα ποσοστά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το ΟΚ ώστε στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος που μπαίνει  στη μάχη των ερτζιανών να βρεθεί απέναντι από τον Τράγκα ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος ναι μεν δεν έχει ραδιοφωνική εμπειρία, αλλά καλώς κακώς είναι ο… Πρετεντέρης. Και όταν τοποθετείς απέναντι από τον ένα που φωνάζει για τις μετρήσεις στην εκπομπή του,.. ένα όνομα πρώτης γραμμής όσο νάναι δημιουργείται ένα ζήτημα. Εκτός αν ο Πρετεντέρης έχει κάνει μονομερή ενέργεια και δεν ζήτησε άδεια για να εργαστεί σε άλλο Μέσο εκτός του ομίλου Μαρινάκη όπως λέει η εργασιακή σύμβαση που υπογράφηκε πρόσφατα στη Συγγρού ή εκτός αν ο Πρετεντέρης δεν έχει υπογράψει τη συγκεκριμένη σύμβαση και είναι ελεύθερος να εργάζεται και όπου αλλού θέλει εκτός της Alter Ego.
Oπως και να έχει το πράγμα στον μικρόκοσμο των media έχει ένα ενδιαφέρον τόσο η παρουσία του Πρετεντέρη στο ραδιόφωνο και ότι θα ακούσουμε τη φωνή του και το σχολιασμό του μετά από δύο χρόνια που το Mega δεν λειτουργεί όσο και η ίντριγκα να βρίσκεται απέναντι από τον Τράγκα.
 
- από ρεπορτάζ στο enimerosi24