ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Παζάρια του γραφείου Άδωνη με το ΚΕΕΛΠΝΟ για προσλήψεις

Σπ. Λάππας: Εχουμε στα χέρια μας ηχητικό ντοκουμέντο

«Ο διευθυντής του γραφείου του Άδωνη Γεωργιάδη διαπραγματευόταν ποιος υπουργός θα προσλάβει, πόσους και ποιους, με τον διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Θεόδωρο Παπαδημητρίου, στις ηχογραφημένες συνομιλίες που κατέθεσε στην Εξεταστική για την Υγεία ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης». Aυτό είπε το μέλος της επιτροπής Σπύρος Λάππας (φωτογραφία) μιλώντας στο ρ/σ Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά.
Ο Λάππας ανέφερε ότι «ο κ. Πολάκης κατέθεσε ηχογραφημένο ντοκουμέντο με συνομιλίες.. μεταξύ του κ. Παπαδημητρίου, ως διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ, με τον κ. Γιάννη Θεοδωράτο, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κ. Άδωνι Γεωργιάδη».
«Διαπραγματεύονταν ποιος υπουργός θα προσλάβει, πόσους και ποιους, στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ομολογεί μάλιστα ο κ. Παπαδημητρίου ότι πρέπει να γίνουν οι προσλήψεις γιατί έρχονται εκλογές και άλλα φοβερά, για βαλίτσες με μαύρο χρήμα κτλ», συνέχισε ο κ. Λάππας.
Χθες διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή Παπαδημητρίου για την επόμενη Τρίτη το μεσημέρι, είπε ο κ. Λάππας. «Αν δεν έρθει οικεία βουλήσει, θα έρθει "σιδηροδέσμιος"», ανέφερε χαρακτηριστικά. Θα καταθέσει έτσι στην Επιτροπή «ο κ. Παπαδημητρίου, που "διοικούσε" ως διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ από την ημέρα ίδρυσής του μέχρι πριν λίγο καιρό ... επί 25 συναπτά χρόνια».
Ο Σπ. Λάππας τόνισε ότι ο Θ. Παπαδημητρίου είναι αυτός που «υπογράφει όλες τις συμβάσεις, όλες τις προσλήψεις ... το ΚΕΕΛΠΝΟ δαπανούσε 60 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο, από κακτική επιχορήγηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και 200 εκατ. δάνεια ... αυτά τα 200 εκατ. ευρώ δάνεια για εκστρατείες ενημέρωσης του κοινού έχουν πάει σε φίλους, κουμπάρους, πολιτικά τζάκια και οικογένειες, εγγόνια, ανήψια, θείους, παπούδες».