ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Σημαντικός παίκτης το «Ε» στο νέο τηλεοπτικό τοπίο

«ΥΠΑΡΧΕΙ ένα καλό προαίσθημα για το μέλλον του Epsilon. Το μέλλον αυτού του καναλιού είναι να υπάρχει στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας ως ένας σημαντικός παίκτης. Ως εκ τούτου, σίγουρα ενδιαφερόμαστε να υποβάλουμε αίτηση για νέα τηλεοπτική άδεια». Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο γενικός διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, Ed Hall, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Real News» και στη Ναταλία Ανδρικοπούλου. Το στέλεχος του «Ε» μίλησε για τη νέα εποχή του καναλιού, ξεκαθαρίζοντας πως πρόθεσή του είναι να βελτιώσει το εργασιακό περιβάλλον για το προσωπικό και να επενδύσει..
στην κατάρτισή των εργαζομένων προκειμένου να εργαστούν πιο αποτελεσματικά...
****
ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ειδικό ένθετο «Η υγεία μου» θα κυκλοφορεί από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη η εφημερίδα «δημοκρατία» .  Το ένθετο φέρει την υπογραφή του δημοσιογράφου Μιχάλη Κεφαλογιάννη, θα έχει χρηστικό χαρακτήρα και θα ασχοληθεί με σειρά ζητημάτων που αφορούν την πρόληψη, τις νέες θεραπείες, θέματα διατροφής, πρακτικές συμβουλές για καλύτερη υγεία, ειδικές έρευνες κλπ.  Μαζί με τον Μιχάλη Κεφάλογιάννη θα συνεργάζονται η Ρίτα Μελά και η Δήμητρα Πασσά.
****
ΤO CΗAMPIONS LEAGUE, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου, συνεχίζεται στην ΕΡΤ με τον αγώνα «Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ολυμπιακός», στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής ημέρας στη φάση των ομίλων. Ειδικότερα, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 στις 21:45, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr,  την αναμέτρηση ανάμεσα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στον Ολυμπιακό. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος, ενώ στο ρεπορτάζ είναι ο Μπάμπης Παπάζογλου.